Η εταιρία Νίκος Στ. Χατζηπέτρου ΑΒΕΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή, επεξεργασία και συσκευασία ελαιών.
Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στη Χαλκιδική, τον τόπο που παραδοσιακά παράγει εξαιρετικήςποιότητας ελιές, γνωστές παγκοσμίως για το μέγεθος και τη γεύση τους.
Δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στη συνεχώς αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά, προσαρμόζοντας τα προϊόντα της σε πρωτότυπες συσκευασίες που συνδυάζουν την παράδοση με τη σύγχρονη ματιά.
Η εταιρία Νίκος Στ. Χατζηπέτρου ΑΒΕΕ εφαρμόζει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της σύστημα διαχείρισης για την ασφάλεια τροφίμων από την TUV HELLAS, σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 22000:2018. Φροντίζει ώστε να εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων της και να παράγει σύμφωνα με τις βέλτιστες διαθέσιμες πρακτικές σε απευθείας συνεργασία με παραγωγούς.
Με την πλούσια γκάμα των προϊόντων της, με γεύσεις που θυμίζουν κλασικές συνταγές, η εταιρία έχει καταφέρει να παρέχει προϊόντα άριστης ποιότητας και ξεχωριστής ελληνικής γεύσης. Σε συνεργασία με γευσιγνώστες σεφ και με την πολυετή εμπειρία της, κατασκευάζει συνεχώς νέες γεύσεις από ποιοτικά συστατικά,γνήσια της ελληνικής παράδοσης και του τόπου μας.
Η εξειδίκευση της εταιρίας στη συσκευασία κενού αέρος (vacuum) και η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της, την έχουν κατατάξει ηγέτιδα στην ελληνική αγορά στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας.
Παρέχεται στους συνεργάτες της η δυνατότητα να έχουν μια ολοκληρωμένη επιλογή από προϊόντα ελιάς σεσυσκευασία κενού αέρος (vacuum), σε πολλούς συνδυασμούς γεύσεων και συσκευασιών, καλύπτοντας έτσιτην ιδιαίτερη και απαιτητική αγορά τροφίμων.
Μετά από πολυετή έρευνα, η εταιρία μας δημιούργησε μια καινοτόμα σειρά προϊόντων στην αγορά τροφίμων, την OLIVE FRESH.
Η OLIVE FRESH είναι μία μοναδική συσκευασία ελιάς σε βάζο, χωρίς άλμη και συντηρητικά, σε διάφορες μοναδικές μεσογειακές γεύσεις. Τα προϊόντα συντηρούνται με τη μέθοδο της τροποποιημένης ατμόσφαιρας,η οποία είναι ο πιο σύγχρονος και πρωτοποριακός τρόπος διατήρησης της γεύσης και της φρεσκάδας της ελιάς .
Ο φυσικός τρόπος συντήρησης και οι ξεχωριστές συνταγές των νέων αυτών προϊόντων αποτελούν μοναδικήεγγύηση ποιότητας και απόλαυσης, και εξασφαλίζουν μια μοναδική γευστική εμπειρία.